American Tourister

Все для дому Магазин та корнери

American Tourister є одним з провідних брендів багажу, йому довіряють у всьому світі. Цей легендарний американський виробник пропонує широкий вибір якісних валіз за доступною ціною – яскравих, комфортних і надійних. Крім того, в асортименті American Tourister представлено оригінальні та зручні рюкзаки для роботи, навчання та прогулянок. Відрізняючись високою якістю, колекції American Tourister об’єднують стиль і практичність в широкому розмаїтті валіз та повсякденних аксесуарів.

Бренд American Tourister бере свій початок з 1933 року, коли Золь Кофлер заснував компанію з виробництва міцних і надійних валіз в місті Провіденс, штат Род-Айленд, США. Мета Золя була простою – домогтися успіху завдяки випуску валіз з більш вдалим співвідношенням ціни і якості, ніж у конкурентів. І сьогодні через стільки років ми можемо впевнено сказати, що йому це вдалося!

American Tourister є другим найбільшим брендом з виробництва надійних валіз у світі та пропонує широкий вибір виробів для подорожей і не тільки: валізи, дорожні сумки на колесах, рюкзаки – для мандрівок та щоденних справ.

Більше з цієї рубрики